Magnolia slastice

Cvijeće i slastice u nijansama ružičaste

Kako ime da naslutiti, ova je prekrasna slastičarnica u slastičarstvu uvijek prisutnu estetiku, ali i marketing, cvijećem digla na novu razinu.

Magnolia je poznata po prelijepim izlozima i interijeru okićenim mnoštvom svježeg cvijeća, u nijansama pastelne roza i tirkizne boje, s romantičnim shabby chic zidnim štukaturama i baršunastim stolcima, i još poznatija po lijepim tortama, raznim kolačima, macaronima, keksima i drugim slasticama, prepoznatljiva bogatog okusa i besprijekorna dizajna.

Prisutni su na dobro raspoređene četiri zagrebačke lokacije, pa po svoje slatke zalogaje možete s više strana grada.

Počevši od tradicionalnih okusa, treba spomenuti izvrsne kremšnite, još bolje košnice, zatim legendarni ledeni vjetar, doboš tortu, mađarice ili kesten pire – redovito među najboljima u gradu.

Od međunarodnih su zvijezda za istaknuti i izvrsni macaroni u više okusa, nježna i pjenasta medovik torta, red velvet ili lagani voćni tart s jagodama.

Osim toga tu su i pita od jabuka, krafne ili kiflice, ali i slani zalogaji poput bučnice, sirnice ili izbora sendviča. Uz sve to valja istaknuti i izvrsne hrvatske čajne infuzije od bilja s hrvatskih otoka, kao i to da možete i kupiti cvijeće kojim ste okruženi!

Kaptol Centar, Nova Ves 17, 10000, Zagreb
No items found.