Peaches & cream bar

Maštovitost i razigrana kreativnost u svakom koktelu koji poslužuju na trešnjevačkoj tržnici

Ugodan, eklektično dizajniran bar na Trešnjevci uz tržnicu Peaches and Cream vode dva barmena poznata zagrebačkoj koktel sceni – Dominik Bečvardi i Mišel Posavec.

Bar prima 40 osoba, a na terasi još 40 ljudi. Vikendom je gužva, stoga je najbolje rezervirati unaprijed jer odbijaju poslužiti ljude ako barem jedna osoba nema mjesto.

Maštovit i kreativan u svakom pogledu, od koktel ljestvice ispunjene zanimljivim poslasticama i ilustracijama do lova na uskršnja jaja za uzbudljivim predmetima skrivenim po cijelom prostoru i beskrajne petlje klasičnih crtića na TV-u.

Kratka, ali dobro promišljena lista pića koja pokriva sve osnove, od craft piva do povoljnih, ali otmjenih vina, vrhunske kave i čaja – i naravno, koktela: nešto klasičnih, nekoliko koktela s potpisom i inovativnih.

Probali smo koktel na bazi votke s mentom, sodom, hibiskusom i biterom od naranče te Pelinkovac sour s crvenim vermutom i citrusima (Pelinkovac je Zagrepčanima omiljeni digestiv na bazi bilja). Posljednje što smo probali je omiljeno piće s breskvama i vrhnjem pod nazivom Smack Your Lips s miješanjem porta, bourbona, Nutelle i kokosa.

Od ponedjeljka do subote od 16:00 do 00:00 Nedjeljom zatvoreno
Krapinska ul. 8, Zagreb
Od ponedjeljka do subote od 16:00 do 00:00 Nedjeljom zatvoreno
0993006969
#DeliciousZagreb
#DeliciousZagreb
#VisitZagreb
#VisitZagreb