Roots

Juice bar danju, koktel bar noću ispod uspinjače u centru grada

Jednostavan, ali lijepo uređen otvoreni prostor u centru grada, odmah ispod uspinjače, s lučnim svodovima od opeke i lijepom zelenom terasom s pogledom na Tomićevu ulicu. Sjedenje su visoki drveni stolovi s udobnim visokim stolicama.

Roots vodi Tomislav Perko, hrvatski putopisac/barmen, i mladi tim miksologa s respektabilnim iskustvom natjecanja barmena.

Danju je Roots juice bar, a navečer mijenja ambijentalnu rasvjetu i uniforme osoblja u užurbani koktel bar.

Očekuje vas luksuzan izbor voćnih i povrtnih sokova, smoothieja, voćnih zdjela s domaćim granolama, zobenih pahuljica s okusom svih vrsta dodataka, tosta s avokadom, humusa, dimljenog lososa, tartara i brojnih ukusnih zalogaja.

Noćna varijanta može se pohvaliti zavidnom ponudom viskija, konjaka, ruma i ostalih žestokih pića te kratkom i briljantnom vinskom kartom.

Lista koktela podijeljena je na zimske (sezonske) i ostale (sa ili bez leda, dugih pića, djevičanskih ili niskoalkoholnih koktela) s vertikalama koje pokrivaju više berbi.

Izbornik je atraktivno dizajniran korištenjem 12 prilagođenih sustava znakova koji vam pomažu pri donošenju odluke.

Isprobali smo tri različita, ali jedinstvena koktela koristeći razrađene metode pripreme, poput bistrenja bourbona, aromatiziranih začinskih ulja i zanimljivih zaokreta u receptima poput zamjene gina s mezcalom u Negroniju.

Njihova prezentacija i estetika učinili su ih jednim od najboljih koktel mjesta u gradu.

Subote su najprometnije noći u tjednu, a usluga je bila glatka i gostoljubiva.

Od ponedjeljka do četvrtka, od 10:00 do 00:00 10:00 do 01:00 u petak, 09:00 do 01:00 subotom, Nedjeljom od 09 do 23 sata
Tomićeva 5, Zagreb
Od ponedjeljka do četvrtka, od 10:00 do 00:00 10:00 do 01:00 u petak, 09:00 do 01:00 subotom, Nedjeljom od 09 do 23 sata
098 322 385
#DeliciousZagreb
#DeliciousZagreb
#VisitZagreb
#VisitZagreb