Crna Ovca

Najkremastiji sladoled u 30-ak okusa konačno je dostupan i u Martićevoj

Crna ovca slastičarnica je čije se otvaranje u Zagrebu nestrpljivo čekalo više od godinu dana. Zagrebačka podružnica Crne ovce smjestila se u popularnoj Martićevoj ulici, u prostranom prostoru prepunom dnevne svjetlosti. Slastičarnicom dominira pult s pozzetti metalnim posudama u kojima se čuvaju sladoledi.

Ono što je čini posebnom veliki je asortiman izuzetno kremastog sladoleda u čak 30-ak okusa koji rade svakodnevno — i to bez bojila i umjetnih aroma.

Sladoled u Crnoj ovci nije samo ljetna priča; rađen je da se u njemu uživa cijele godine. Upravo je zbog toga mnogo kremastiji od većine sladoleda koje ste do sada probali. Ako ste sladoledni tradicionalist, onda nikako nećete pogriješiti s božanstveno kremastom pistacijom. Ako ste pak avanturist, tu je i sladoled od gorgonzole. Probali smo i sladoled na štapiću, na bazi vode, pripremljen od maline i uronjen u mliječnu čokoladu — i sve što možemo reći je da ćemo se vratiti po još.

Inače, Crna ovca je u Zagrebu toliko popularna da je ispred slastičarnice gotovo uvijek red, ali ne čeka se dugo. Sladoled možete uzeti i u kutiji za doma, a nude i artisanal kavu od Lively Roastersa.

Monday - Sunday 10:00 - 22:00
Martićeva ul. 14B, 10000, Zagreb
Monday - Sunday 10:00 - 22:00
No items found.