Balance Brunch

Jedinstveni koncept brunch – bakery – coffee na Šalati koji je pravi hit

Šalata, jedan od najšarmantnijih zagrebačkih stambenih kvartova, zaista zaslužuje mjesto kao što je Balance Brunch. Maštoviti miks artisan pekarskih proizvoda, specialty kave i ukusnog bruncha dobitna je kombinacija za sve uzraste, jer ovdje možete sresti obitelji, studente, srednjoškolce, ljude iz kvarta…

Moderni interijer doprinosi metropolitskom štihu ovog popularnog mjesta koje funkcionira na principu samoposluge. Naime, svoju narudžbu predajete na prodajnom pultu gdje je i platite, a potom je sami nosite za stol (konobari donose jedino jela s brunch menija). Kada završite s jelom, svoj poslužavnik odložite na za to predviđeno mjesto. Jednostavnim interijerom dominira prodajna vitrina s pekarskim proizvodima – kolačima, kroasanima, sendvičima te community table koji može primiti 10-ak ljudi. Balance Brunch ima i prostranu ograđenu terasu koja je vrlo popularna za lijepa vremena.

U ponudi pića je specialty kava, veliki izbor čajeva, kombucha i matcha napitci, domaći sokovi, ali i selekcija finih alkoholnih pića poput gin tonica, mimoze, pjenušca. Ovdje možete kupiti i kruh za doma te uživati u mnoštvu već navedenih slastica, gourmet sendviča i pizza. Najprimamljiviji dio ponude svakako je brunch meni koji sadrži sve klasike poput french toasta, bruschette s avokadom, jaja Benedict, granole, omleta, humusa, lososa s jajima, a ponose se činjenicom da sve pripremaju s domaćim namirnicama te kruhom od kiselog tijesta.

ponedjeljak - petak 07:00 - 20:00 subota - nedjelja 08:00 - 15:00
Bijenička Cesta 14, 10000, Zagreb
ponedjeljak - petak 07:00 - 20:00 subota - nedjelja 08:00 - 15:00
No items found.