Eggspress

Zagrebački specijalisti za jaja na sve načine

Eggspress, zagrebački restoran jedinstvenog koncepta, svoju ponudu već godinama bazira na jelima od jaja u kontekstu doručka i bruncha. Nakon nekoliko promjena lokacija, Eggspress se danas smjestio u dvorištu Vlaške ulice, nadomak Martićeve. Iako nedaleko od jednog od najživljih kvartova središta Zagreba, blok u kojem se smjestio Eggspress miran je, te doručak ili brunch na njihovoj terasi čini zaista ugodnim. Uska terasa ispred lokala prima petnaestak ljudi, a na stolovima se nalaze i bojice za zabavu najmlađih posjetitelja.

Na Eggspressovu meniju jaja su podijeljena u nekoliko sekcija koje čine omleti, kajgane te međunarodni klasici poput eggs florentine, royale, benedict, avokado tosta s lososom, spicy jaja s jogurtom, granola s jogurtom i voćem te salata s jajima.

Što se tiče omleta, u ponudi su 4 opcije — šunka i sir, pršut i sir, kulenova seka i sir te rajčica, mozzarela i bosiljak. Također nude 5 vrsta kajgana — s tartufatom, sirom, pancetom, dimljenim lososom te tofu kajgana s povrćem.

Uz svoje doručke predlažu koktel mimoza, a u od pića imaju i standardnu ponudu kava te sokova.

Ponedjeljak: zatvoreno Utorak — nedjelja: 09:00 - 14:00
Vlaška ul. 81a, 10000, Zagreb
Ponedjeljak: zatvoreno Utorak — nedjelja: 09:00 - 14:00
No items found.