Neka jedu kolače

Slatka manufaktura puna eklektičnih slastica

Neka jedu kolače zagrebačka je slastičarnica čija vlasnica, slastičarka Ivana Čuljak, sa svojim timom žena kreira maštovite slastice, torte i tarteve. Odmah po ulasku u ovu malu slastičarnicu jasno je da se ne radi o konvencionalnom pristupu slasticama.

Naime, ako sjednete za njihov “šank”, naći ćete se licem u lice s marljivim slastičarkama koje s druge strane stakla kreiraju prava mala čuda — ukrašavaju torte, rade slastice koje možete kupiti na komad, miješaju kreme… Prostor je eklektičan kao i ponuda. S tamnozelenom kao bazom, interijer zapravo pršti bojama, uzorcima i detaljima. Ovdje možete popiti kavu i pojesti kolač ili pokupiti svoju narudžbu za van.

Ponuda se mijenja sezonski, a dnevne slastice izložene su u vitrini. Razne varijante choux peciva punjena slasnim kremama, bogati voćni tartevi, pavlove, cookies, frangipane tartevi, loafovi — sve izgleda kao iz bajke. Neka jedu kolače poznati su i po svojim prigodnim i blagdanskim delikatesama — za vrijeme poklada njihove se krafne naručuju danima unaprijed, kao i babke zimi. Također rade i personalizirane torte i tarteve za proslave svih vrsta, a to su pak prava mala remek-djela. 

Ponedjeljak: zatvoreno Utorak — nedjelja: 08:00 - 19:00
Kamaufova ul. 22, 10000, Zagreb
Ponedjeljak: zatvoreno Utorak — nedjelja: 08:00 - 19:00
+385 95 3538 340
No items found.